Slib - Bolton, S. J., 1960- (Domino, 2022)
Thriller o osmnáctileté dívce, která se obětuje pro partu svých přátel a později po nich vymáhá dodržení slibu, že pro ni za tento čin vykonají vše, po čem bude toužit. Je léto po střední škole. Šest talentovaných přátel má po zkouškách a čeká je zářivá budoucnost. Jenže pak se pustí do riskantní zábavy a způsobí smrtelnou nehodu. Sen o prestižních univerzitách se rázem změní v noční můru o životě ve vězení. Ve vypjaté situaci se osmnáctiletá Megan rozhodně vzít vinu na sebe. Ostatní jí za to slíbí, že jí po propuštění z vězení splní jakékoliv přání. O dvacet let později je Megan na svobodě a hra začíná. Nakladatelská anotace. Kráceno.