Připoutaná - Parks, Adele, 1969- (Napětí (Cosmopolis), 2024)
Během jednoho týdne se ztratí dvě ženy. Jde o náhodu, anebo snad něco víc? Lidé se ztrácejí každou chvíli - většina z nich uteče od nepříjemností, další se jim naopak řítí vstříc a jen někteří si najdou cestu zpátky. Leigh Fletcherová - šťastně vdaná nevlastní matka dvou úžasných chlapců. Její manžel Mark tvrdí, že nemá ponětí, kde se jeho žena nachází. Jednoduše odešla do práce a už se nikdy nevrátila domů. Rodina je naprosto zdrcená. Kai Janssenová - šťastně vdaná za bohatého holandského podnikatele Daana. Odešla z jejich luxusního londýnského bytu i oslnivého života bez ohlédnutí. A pak jako by se propadla do země. Daan je strachy bez sebe. Dvě pohřešované ženy pocházejí z naprosto odlišných světů - je možné, že spolu jejich zmizení souvisejí? Nakladatelská anotace.